Woningen

Vakantiewoningen

VOOR DE BESTE PRIJS GARANTIE BELT U 0033 667057961 OF MAIL NAAR INFO@FONTNEUVE.NL

Alle slaapkamers zijn voorzien van 1e klas eenpersoons bedden.

Hathor (maximaal 6 personen)

Oppervlakte ca. 100 m2.

Entree via grote keuken. Ruime woon-/eetkamer met trap naar mezzanine waar twee kinderen tot veertien jaar royaal kunnen slapen op 2 aparte 1-persoons bedden. Twee 2-persoons slaapkamers waarvan er één uitkomt op het terras. Badkamer met aparte douche. Zonnig privé-terras met meubilair en uitzicht op de tuin.


Ilias (maximaal 6 personen)

Opp. ca. 110 m2.

Woonkamer. Aparte, ruime keuken met eettafel. Stenen trap via de woonkamer naar de eerste verdieping met drie slaapkamers met elk twee slaapplaatsen en comfortabele 1-persoons bedden. Badkamer met bad en toilet. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over het zwembad en de vallei.


Osiris (maximaal 4 personen)

Oppervlakte ca. 75 m2.

Woon-/eetkamer. Twee 2-persoons slaapkamers. Eén slaapkamer komt uit op het terras. Badkamer met bad, aparte douchecabine en toilet. Terras met mooi uitzicht over de vallei en zwembad.


Amon-Ra (maximaal 4 personen)

Oppervlakte ca. 100 m2.

Woon-/eetkamer met houten trap naar mezzanine (evt. speelruimte voor kinderen). Twee slaapkamers met elk twee slaapplaatsen. Badkamer met bad en toilet. Terras aan de zijkant en achterkant van het huis, volledig privé, bos- en tuinzicht.


Font Neuve (maximaal 4 personen)

Oppervlakte ca. 75 m2.

Woon-/eetkamer. Twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met bad en toilet. Terras met mooi uitzicht over de vallei en zwembad. Klik hier voor meer info