Het landgoed

Het landgoed

Font Neuve is een fraai landgoed van 10 ha gelegen op de grens van Dordogne en Lot. Een bijzonder, gastvrij en kleinschalig project waar intimiteit en vrijheid verenigd zijn. Voor velen voelt het als thuis komen, even weer helemaal jezelf kunnen zijn. Kinderen zijn weer kind en genieten volop van alles wat de natuur te bieden heeft.

Bron van nieuwe energie!

Nadat u de poort van Font Neuve gepasseerd bent rijdt u de vallei binnen die in zijn geheel tot ons landgoed behoort en dus volledige privacy garandeert. Op dat moment wordt u de adem ontnomen door de fantastische rust en schoonheid die hier voelbaar is. Het gerenoveerde landhuis ligt ietwat verhoogd in het park tegen de bosrand waardoor u vanaf uw terras een prachtig uitzicht heeft over de vallei. In de vallei ligt het verwarmde zwembad, de speelweide, de boomgaard met diverse fruitbomen waaronder appels, kersen, noten, vijgen en kiwi’s. In het park zijn op verschillende plaatsen zitjes gecreëerd van waaruit u kunt genieten van de rust en de stilte. Door de bosrijke omgeving beginnen wandelingen vanaf het eigen terrein en zijn reeën en wilde zwijnen regelmatige gasten. Dat we bovendien midden in de Périgord zitten waar het voor culinaire levensgenieters en wijnliefhebbers goed toeven is hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Restaurants op elk gewenst niveau zijn hier ruimschoots voorhanden en uw gastheer en gastvrouw Wilbert en Willemien zullen u graag helpen bij het maken van een keuze. Kortom: Font Neuve is een plek om lief te hebben ofwel dit is een beetje het paradijs.

Font Neuve vakantieparadijs

Het landhuis bestaat uit 4 en 6 persoons vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn zeer comfortabel en sfeervol ingericht met accessoires en schilderijen. Alle slaapkamers zijn voorzien van eerste klas boxspring bedden gedekt met in de wind gedroogde witte lakens en alle ramen zijn voorzien van luiken waardoor het binnen heerlijk koel blijft en uw kinderen ‘s ochtends waarschijnlijk een uurtje langer slapen. Dit in combinatie met de rust verzekert u van een voortreffelijke nachtrust. De woon-/eetkamer heeft een zithoek, open haard, tv met satelliet-ontvangst (ned. zenders). De keuken is voorzien van vier gaspitten, oven, magnetron, koelkast, filterkoffieapparaat of Senseo en afwasmachine. Privé – terras met tuinmeubilair en ligbedden.

Font Neuve familiefeesten

Een bijzondere locatie, volledig privé in de beslotenheid van een vallei. Ideaal voor een feest in een natuurlijke omgeving. Op Font Neuve draait alles om onze gasten. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Een ideale plek voor een familiereünie. Volledig privé midden in de natuur. Op het landgoed is in de 5 woonhuizen slaapgelegenheid voor 26 personen. Voor meerdere personen zijn er verschillende creatieve oplossingen op het terrein zelf of in Souillac op nog geen 2 km afstand.

Het grote overdekte terras biedt plaats aan 26 personen en is van alle keukengemakken voorzien. Er is warm en koud stromend water, een oven, gasfornuis, grill en een afwasmachine. Voor grotere groepen neemt u gerust contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Op Font Neuve wordt uw droom werkelijkheid en uw feestdag een dag om nooit te vergeten!